madrepityu Posted October 19, 2014 Share Posted October 19, 2014 Gondoltam megkérdezem, hogy vannak-e itt még magyarok rajtam kívül? :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sindler Posted November 22, 2014 Share Posted November 22, 2014 igen van. jó játék, de jó lenne ha kicsit több lenne benne a farkas és egy-két medve is lenne, mert így túl egyszerű és unalmas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orwell 1984 Posted February 19, 2015 Share Posted February 19, 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konyak Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Hmmm nem tudom mekkora az egzakt populációja a magyar társadalomnak erre, de akkor én is felteszem kezem/mancsom. Jelen, még egy magyarral több. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrepityu Posted October 11, 2015 Author Share Posted October 11, 2015 Hmmm nem tudom mekkora az egzakt populációja a magyar társadalomnak erre, de akkor én is felteszem kezem/mancsom. Jelen, még egy magyarral több.Légy üdvözölve! Link to comment Share on other sites More sharing options...
palbi Posted April 18, 2016 Share Posted April 18, 2016 No, akkor én is jelentkezem, mint frissen csatlakozó... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kornél Posted April 28, 2016 Share Posted April 28, 2016 (edited) Plusz egy fő 2014? Jó látni, hogy ezek szerint van pár öreg harcos itthon is. Szerintem bőven lesz rá kereslet itt is ha egyszer magunk mögött hagyjuk majd az early access-t. Nem tudom mit gondoltok az ötletről, de lenne kedvetek besegíteni ha csinálnék egy fordítást? Edited April 28, 2016 by Kornél Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benedar Posted May 6, 2016 Share Posted May 6, 2016 (edited) Szia Kornél (meg mindenki más is)! Ami azt illeti egy srác steam-en már csinált fordítást, én segítettem kicsit jobbá tenni, mert nem volt az igazi (és most sem igazán jó még). Szóval a dolog már létezik, talán 7-8 hónapja, de biztos vagyok benne, hogy tudnál segíteni, mivel folyamatosan új tartalmak jelennek meg és a már meglévőn is lenne még mit csiszolni. Ha mondasz egy steam nevet, felveszlek barátnak és meg tudjuk beszélni ha akarod. Én ott is ezen a néven vagyok, benedar32. Lehet, hogy célszerű lenne ott is csinálni egy magyar fórumot, mert úgy néz ki Steam-en nagyobb az élet - legalábbis magyar játékosok tekintetében. Magyar Long Dark fészbuk csoporton is gondolkodtam, de lehet hogy ezekkel várni kéne a release-ig, nem tudom.http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=416802224&searchtext= Edited May 6, 2016 by Benedar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kornél Posted May 7, 2016 Share Posted May 7, 2016 Remek, bejelöltelek (Timúr néven). Nem tudom hogyan, sanszos hogy azért mert nem szoktam gyakran Steam-et használni, de valahogy elsiklottam afelett hogy már létezik magyar fordítás. Mindegy, amúgy sem sokat haladtam eddig vele, egyenlőre csak az első 100 kifejezés van meg, majd összefésülhetjük a tietekkel. Ha sokan aktívak Steam-en akkor persze, jó ötlet a fórum, nekem mondjuk tetszene ha végül minél többen kötnénk ki itt ( ugyan úgy megvan a kisebb közösségek helye, de a fejlesztők jobban követik a visszajelzéseket) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaboris Posted July 29, 2016 Share Posted July 29, 2016 Hé ez a téma egész idő alatt itt volt? Nem ér, hogy eddig nem láttam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palbi Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 On 2016. 04. 28. at 5:04 AM, Kornél said: Nem tudom mit gondoltok az ötletről, de lenne kedvetek besegíteni ha csinálnék egy fordítást? Szia Kornél! Tök véletlen, hogy most erre jártam, és megláttam az ötleted. Támogatom, besegítenék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
palbi Posted February 24, 2017 Share Posted February 24, 2017 Na, kipróbáltam magyarul (eddig sosem néztem, mindent automatikusan angolul játszok... ) Máris találtam hibát, illetve lenne javaslatom. Nem tudom, ide írjam-e, vagy a Steamre? Amúgy tényleg jó érzés magyarul látni a játékot! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hipercsiga Posted February 27, 2020 Share Posted February 27, 2020 Szia! Vannak, magyarok mint látod. Megkésve, de én is megérkeztem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts