TLD Development Advice Pls Read


OSekfer

Recommended Posts

Merhaba;

Ben bir TLD oyuncusu olarak oyununuzu severek oynuyorum.Oyunda ki birkaç yetersiz gördüğüm noktaları söylemek isterim lafı daha fazla uzatmadan doku kalitesi ve ışıklandırma biraz daha iyi optimize edilebilir.Fiziksel yer çekimi ve animasyonlar optimize edilebilir/eklenebilir,örneğin vahşi hayvanların özellikle kurtların animasyonları güncellenebilir.

Ses/müzik konusunda(benim için çok önemli!) Hayatta kalma modunda bazen müzik olmadığı için sıkılabiliyorum ve sizin jenerik müziklerinizin hayranı olarak bu yürüme similatöründe daha sık müzik duymak güzel olurdu açıkçası.😉

En çok isteyipte kavuşamadığım şeyler: Kamp ateşini yaktıktan sonra yanına oturuma dinamiği/animasyonu olsa güzel olabilir ve oyuna kesinlikle gitar eklenmeli bu verdiğim örnekle bütünleştirilebilir olduğuna inanıyorum.(isterse 5 kg olsun gitar yine de taşırım 😂)

[ENGLISH]----------------Sorry for my english----------------

Hi;

As a TLD player, I love playing your game. I want to examine the game a little bit, texture quality and lighting dynamics can be updated without further ado. Physical gravity and animations can be optimized / added, animations of wild animals, especially wolves, can be updated.

Survival game when it comes to sound / music (very important to me!) Sometimes I get bored because the music is not playing and as a fan of your general music it would be nice to hear more often in this walking simulator.

I would love it to happen: It would be nice if sitting next to the campfire had dynamics / animation, and I believe the guitar should definitely be added to the game and can be integrated into this example. (I would carry the 5 kg guitar anyway 😂)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now