hunglasx 2 Posted November 22, 2015 Çeviri için teşekkürler.Hayvanlardan malzeme toplarken deri ve bağırsak için "1/1 Üniteler" yazıyor. Bunun yerine "1/1 Adet" yazsa daha anlamlı bir çeviri olabilir.bir sonraki çeviri güncellemesinde düzeltilecek, çok teşekkürler! Share this post Link to post Share on other sites
hunglasx 2 Posted January 18, 2016 yama 18.01.2016 itibariyle güncel! herkese iyi oyunlar! (gecikme için özür diliyorum.) Share this post Link to post Share on other sites
UtkuGARIP 0 Posted June 10, 2016 Oyunu Türkçeye çevirmeniz çok çok iyi olmuş, teşekkür ederim. Acaba Türkçe çeviriyi sadece Steam'den mi indirebilirim? Çevirinin eski sürümünü zar zor bulabildim, acaba güncel çeviri indirme linkini gönderirmisiniz? Share this post Link to post Share on other sites
Zoraki Diplomat 10 Posted July 4, 2017 (edited) 1 ağustosta yayınlanacak olan story bölümü de çevirilecek mi? acaba direkt bize çevrilmiş hali mi verilecek yoksa dahas onra mı dil desteğini alacağız? Az önce The Long Dark resmi Facebook hesabı ile iletişime geçtim bu konu hakkında inanılmaz hızlı bir şekilde geridönüş yaptılar bunun için tekrardan teşekkür ediyorum Wintermute hikaye modu Türkçe altyazı ve Türkçe arayüz ile sunulacakmış çok heyecanlıyım Edited July 5, 2017 by Zoraki Diplomat 1 Share this post Link to post Share on other sites