Mahsur Kalma


rwenzori

Recommended Posts

Oynarken, ss alarakta oyun hikayenizi burada paylaşabilirsiniz, buradan gelecek tavsiyelerde size yardımcı olabilir....

Benim bu oyunumun konusu 'mahsur kalma' oyuna yeni başladım ve LookOut' dayım, doğal olarak erzak sıkıntısı var.

Mahsur kalma nereden geliyor derseniz, buraya gelirken birkaç birşey bulurum diye uğramıştım, buradan da Trappers Homstead' a geçmeyi planlıyordum ki müthiş bir fırtına beni burada alıkoydu.

Burada ne buldum?

Tüfek ve beş mermi,

Konserve, su, açacak.

Odun

Hava sıcaklığı/Rüzgar -23/-21 , hissedilen sıcaklık -39

Tipi nedeniyle görüş kapalı.

Donmak üzere olduğumdan sobayı yaktım, ısınıp uyumayı planlıyorum ama bu uyku bana pahalıya patlayacak zira sabaha oldukca aç ve susuz olarak uyanacağım.

1 saat uyudum belki fırtına diner umudu ile aynı şekilde devam ediyor. Vakit geçtikçe yol almam da güçleşecek, üstelik çevreyi ve coğrafyayı bilmiyorum.

HRYpG27.jpgrfHeOHD.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ve yoluma devam ettim, rotama göre; nehri sağa doğru takip edip Trapper ' a ulaşmalıydım, neden sonra yürüdükçe neden nehir yok sorusu geldi aklıma ve o anda yanlış yolda olduğumu anladım, yön duygum oyunlarda bile iyi değil.

Sonuç olarak, Logging Camp' a gelmiştim, aslında fena da olmadı, bereketli bir yağma bütün hayal kırıklığımı unutturdu, mermi yok.

Karnımı doyurup temiz bir uyku çektikten sonra, sabahın erken saatlerinde olması gereken yere doğru yola çıkacağım, bakalım, nereye gideceğim :)

tIGHQJa.png

Link to comment
Share on other sites

Yeni güne sabahın erken saatlerinde fırtına ile uyandım, neyseki önümü görebilecek kadar görüş alanım vardı ve devam ettim.

Tabi bu uyanış, susuz olduğu kadar, yol aldıkça donduran bir eziyete dönüştü, rotamdan biraz saparak en azından içecek birşeyler bulmayı düşündüm, bereket versin bir ceset, üzerindeki soda ile hayat verdi, gün doğumu ile beraber, az ısındım ve fırtına dindi.

hi0RwUa.png

Bir süre sonra, Frozen Creek' e ulaştım. Burayı sağ taraftan geçmek gibi gereksiz bir iş yapıp, tam daire çizdikten sonra, soldan devam ettim, bilmiyorum bu yol beni nereye götürecek. Anlamı olmayan tahminlerime göre sol kanadı takip edersem hedefe ulaşacağım. (trapper homestad)

XlMucV5.png

devam edecek.

Link to comment
Share on other sites

Frozen Creek ' i aştıktan sonra sertleşen hava şartları nedeniyle yine yolumu kaybettim ve uzaktan yakından alakası olmayan bir yere geldim, neresi olduğunu bilmiyorum ama frozen creek ile tren raylarını düşünürsek sanırım haritanın ortasında tren yoluna kadar inmişim.

Gece' yi donmak ve ölmek üzere bulduğum bir evde geçirdim, çantamı düzenledim, karnımı doyurdum. Artık aklımda ne geride kalan ailem vardı, nede uçağın neden kaza yaptığı, hayatta kalma içgüsü ile başbaşaydım ve birilerini arıyordum.

Sabahın erken saatlerinde yola çıktım, hava yumuşak ve karlıydı, oldum olası sevmişimdir bu şiddetteki kar yağışını ve tabi bastıkça sıkışan karın sesi...

Bulduğum yün çoraplar ve botlar oldum olası üşüyen ayaklarıma iyi gelmişti, artık daha uzun yollar alabiliyordum.

MHWi6Bf.png

Kurtlar beni hep korkutmuştur, düşünmesi bile ürkütürken, şimdi aynı coğrafyada hayatta kalmaya çalışan iki canlıydık. Çok fazla yürümemiştim ki avının başında bir kurt gördüm. Korkarak yaklaştım, zira o etleri almalıydım, kurtu zorda olsa kaçırdım.

I8XAjH3.png

Henüz parçalamadığı geyikten yaklaşık 6 kilo kadar et çıkardım, derisini ve işime yarayabilecek organlarını topladım, başıma gelen onca olumsuzluktan sonra ilk defa güzel birşey ile karşılaşıyordum...

xUUSEVZ.png

İlerleyen saatlerde hayalini kurduğum dağ evine ulaşmıştım, bacasından çıkan dumanı çok uzaktan görmüş ve nihayet kaybolmadan eve ulaştmıştım, verimli bir yağmanın ardından, odun ateşinde yaptığım kahvemi alıp, pencereden geldiğim yönü izlemeye, başımdan geçenleri hatırladım.

Burada uzun süre kalabilirim diye düşündüm, sonrası yine yollar gözükecekti, donu çözülen arka cebimden, kesim alanında ki konteynırlardan bulduğum haritayı çıkardım, nereye gidebilirdim? Camp Office bölgesi takıldı gözüme, evler ve büyük bir göl vardı, balık tutabilirim diye düşündüm. Ve karar vermiştim bundan sonraki durağım ofis bölgesiydi...

8cH4Bkp.png

Link to comment
Share on other sites

bende dün oyunda 10.günü bitirip 11.güne yaklaşırken hydra dam e gittim oradan bıçak flare vs birşeyler aldım.sonra bunkers leri ararken bir kurtun saldırısına uğradım vurdum vurdum işlemedi en sonunda öldürdü beni.kurta lanet ettim.bir de hazırlıksız yakalandım elime tüfek değilde storm lantern i almışım önümü görmek için.şimdi işin yoksa baştan başla yerleri lootla :D

Link to comment
Share on other sites

bende dün oyunda 10.günü bitirip 11.güne yaklaşırken hydra dam e gittim oradan bıçak flare vs birşeyler aldım.sonra bunkers leri ararken bir kurtun saldırısına uğradım vurdum vurdum işlemedi en sonunda öldürdü beni.kurta lanet ettim.bir de hazırlıksız yakalandım elime tüfek değilde storm lantern i almışım önümü görmek için.şimdi işin yoksa baştan başla yerleri lootla :D

Hazırlıksız yakalanmaniz kötü olmuş, kurt affetmiyor. Dövüş sistemini belki panikten hala kavrayamadim. Elinde yanan flare de olsa saldırıyor artık kurtlar. Tüfek ile beni farkedip üstüme geldiğinde indiriyorum, uzaktan vurmak zor olabilir.

Link to comment
Share on other sites

Uzun süre kalabilirim, fazlasıyla etim var filan derken, susamaya başladım ve uykudan sonra tehlikeli bir hal almaya başladı, anlaşılan daha erken ayrılmam gerekiyordu, bulmak için inanılmaz zorluklar çektiğim dağ evinden.

Bir selam ve son bir bakış ile yollara düştüm.

ccmIOTF.png

Susuzluğun verdiği panik ile ters orantılı olarak doğru adımlar eşliğinde, akşam üzeri Camp Office' e ulaştım.

WGYs6SQ.png

Akşam oluyordu ve susuzdum, donmuş gölden buz bulabilirdim ama hava karanlıktı, zemin kırılabilirdi ve o karanlıkta kurt tehlikesini göze alamıyordum, diğer taraftanda ölüm tehlikesi vardı...

T8ZyvKa.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.