karabass

[BUG] efficient machine is working, but counts much slower than should

Recommended Posts

Platform: OSX

Version: 347

Description: If 500 days means 100% of badge progress then 1% should tick once in a 5 days. On the first screenshot it's day 279, the day I got stuck in the snow shelter and it was the day Patrick told me you fixed the "Efficient Machine" badge progress. My badge progress was 0% at the time and it increased to 1% on a day 300. I decided to watch this badge progress while I work on other badges. Second screenshot shows the day 323 and it's still 1% of "Efficient Machine". It does't work as it should, that's for sure.

While trying to get "Machine" progress up to 2% my "Cold Fusion" went from 54 up to 100, I got the "Free Runner" badge, so it looks like 50 days passed already.

576d19e89e104_screen_(893161335)_18ba6f2 

576d194ad69ed_screen_(889162342)_6127c2f576d1aab91737_screen_(893161335)_b6afbf1

Edited by karabass
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I didnt say about retroactivity, man. I know math is hard science so it's not obvious, but I should get 1% every 5 days, 100% for 500 days. I spent 50 days and got 1%. That means progress is much slower than it should be. Or no progress at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites

misreading what you said, I thought you wanted your 323 days ;;)

The game seems to screw numbers when using old save.

Edited by McGuffin

Share this post


Link to post
Share on other sites

I made a new save lived 7 days - badge progress didn't change. Something is worng heer :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Summary: Efficient Machine is always at 0% and shows no Progress-Bar

Version: V.348

Platform: Windows(8), 64Bit

Location: everywhere

Reproduction Rate: always

Description: I'm on Day 51, so the Progressbar should show anything and i should be at ~10%

Attachments:

 

002 Badges-EfficientMachine.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Can confirm this, as I described here:

Basically I played the nomad challenge and it took me 55 days, which gave me 8% in the counter, while it should be 11% according to the description.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is something we're currently working on a hotfix for. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I as well have encountered this with one of my Stalker sandboxes...I am over 500 days, but the Badge has not triggered.

Windows 10 64-bit (Steam based)

The Long Dark -- Hotfixed to v.388

 

Efficeint-Machine-Madness.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.