Wasteland Watcher

Hinterland Forums not accessible from some PCs

Recommended Posts

@Patrick Carlson

I'm writing from iPhone where I keep myself logged in.

When I try to access the forums from PC the only thing that displays is a blank white page with the text "bad-bots.html"

Just wanted to let you know.

 Edit: I tried from a second computer and get the same strange error message: bad-bots.html.

edit: I think the problem may have to do with the subnet those PCs are on (public computers). I was able to access the forums from them last week but not this week. 

However I can access from home PC.

 So...disregard this :$

Edited by Wasteland Watcher

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 hours ago, Wasteland Watcher said:

@Patrick Carlson

I'm writing from iPhone where I keep myself logged in.

When I try to access the forums from PC the only thing that displays is a blank white page with the text "bad-bots.html"

Just wanted to let you know.

 Edit: I tried from a second computer and get the same strange error message: bad-bots.html.

edit: I think the problem may have to do with the subnet those PCs are on (public computers). I was able to access the forums from them last week but not this week. 

However I can access from home PC.

 So...disregard this :$

Thanks for the heads-up on this. Can't say immediately what the issue might be, but we'll look into it. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

I had created a new topic on this, since I failed to see this one. I want to second this issue, any time I try to access the webpage from mine or my boyfriend's Android phones, I get the same white page and bad bots message. I'm assuming the site is blocking certain browsers/PCs/phones and not sure why. I tried using several different browsers on my phone (firefox, chrome, opera, etc) and had the same result for all of them. I also downloaded an add-on on my phone that makes websites default to the PC website version instead of the mobile version, and still had the issue. Really wish I could access this forum away from home.

EDIT: For what it's worth, I have no trouble accessing the site on PC using firefox.

Edited by xOEDragonx

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now